Inici > Contacte

Dibuix d'un ull amb una estrella i planetes al voltant

Contacta amb L’Abraçada!

L’Abraçada és una botiga de minerals, de llibres d’autoajuda, d’encens, d’espelmes… Però és molt més que això! Tenim un espai per fer cursos, tallers i classes setmanals. Vine al claustre de la Plaça dels Màrtirs de Vic i descobreix tot el que et podem oferir! I si no pots venir, aprofita i vista la nostra botiga online!

938 81 64 25

labrassadavic@gmail.com

Carrer de la Misericòrdia, 2, 08500 Vic

Què ens vols dir?

Per qualsevol cosa que tingueu, no dubteu a contactar amb nosaltres! Us respondrem al més aviat possible.

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

   

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA amb NIF 38105668G i domicili social situat al C/ DE LA MISERICÒRDIA,2 – 08500 VIC (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic labrassadavic@gmail.com.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: lacamper.info@gmail.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.