Inici > Cursos i tallers

Dibuix d'un ull amb una estrella i planetes al voltant

Cursos i tallers de l’Abraçada

Sala de parquet amb unes quantes cadires plegables i amb unes teles de colors al fons.

L’abraçada disposa d’una sala àmplia amb parquet i molt acollidora en la qual fem tallers, cursos, classes setmanals, i també obert per llogar per algun esdeveniment. Alguns del cursos i tallers que fem són: classes de meditació, marxa nòrdica, concerts de bols tibetans, tirada de tarot, constel·lacions familiars, reiki, ioga, tai chi, txi kung, sanació, astrologia, numerologia, registres akàshics, teràpia tensural, teràpia regressiva

 

Consulta tota la programació en aquesta pàgina. També, si fas algun curs, xerrada, o taller, tens la possibilitat de llogar l’espai per tirar endavant el teu projecte!

Aigua amb un nanúfar de color rosa.

CLASSES DE MEDITACIÓ

Dilluns de 19.30 a 20.30 h.

Meditar és deixar que l’experiència del moment present sigui tal com és sense cap intenció de voler-la controlar ni manipular. Quan aprenem a no reaccionar al contingut mental d’allò que està succeint fem possible que el nostre interior s’esdevingui un espai de silenci on la comprensió i la joia en són un clar testimoniatge.

Persona amb pals de marxa nòrdica en un jrdi amb flors i amb el mar al fons.

MARXA NÒRDICA

Varis horaris a convenir tots els dies de la setmana.

La marxa nòrdica, també coneguda com a Nordic Walking en anglès, és una activitat esportiva que combina caminar amb l’ús de bastons específics dissenyats per a aquesta pràctica. La marxa nòrdica implica caminar amb un moviment rítmic dels braços, utilitzant els bastons per impulsar-se i mantenir l’equilibri. A diferència de la caminada tradicional, en què només s’utilitzen les cames, la marxa nòrdica involucra activament els braços i els músculs superiors del cos. Mètode ALFA 247. Impartit per Patricia Isern instructora de marxa nòrdica nivell II acreditada per la FENWA Nº de registre 5847.

Diferents bols tibetans a terra d'una sala amb parquet i amb unes teles de colors a la paret del fons.

CONCERTS DE BOLS TIBETANS

Diferents horaris

És una experiència musical i terapèutica que involucra l’ús de bols tibetans o bols cantants. Els bols tibetans són recipients de metall amb forma de cistella o campana, tradicionalment fets de set metàl·lics diferents, que emeten sons rics i harmònics quan són fregats o colpejats amb un mallet de fusta o un boci.La vibració del so dels bols té moltes propietats curatives, serveix per combatre l’estrès i calma la ment millorant l’estat físic i emocional. Impartit per Jordi Benítez.

Taula amb 6 cartes de tarot i una mà tatuada a sobre d'una d'elles.

TIRADA DE TAROT

Hores convingudes.

Una tirada de tarot és una pràctica en què es fan servir un conjunt de cartes de tarot per a obtenir informació, orientació o una visió sobre diferents aspectes de la vida d’una persona. El tarot és un conjunt de cartes amb símbols i imatges específiques que representen arquetips, situacions, emocions i energies. Hi ha molts tipus de tirades de tarot, i cadascuna té un propòsit i una estructura diferents. Entenem el tarot com a eina d’orientació i saviesa que ens guia, acompanya, aconsella amb el sentir, aportant claredat i visió.

Rotllana de persones on totes tenen un braç estirat i tenen les mans juntes al mig.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Hores convingudes.

Les constel·lacions familiars busquen una comprensió profunda i una resolució amorosa de les dificultats i els conflictes familiars. Aquesta teràpia pot ser útil per abordar problemes com conflictes interpersonals, problemes de relació, pèrdues, traumes i altres qüestions relacionades amb les dinàmiques familiars.

Vols llogar l’espai per poder fer el teu taller, un curs o una xerrada? Informa’t amb nosaltres sobre les condicions i tira endavant el teu projecte!

Primer pla de la cara d'una noia amb un turbant vermell amb una altra persona que li acosta les dues mans.

REIKI

Hores convingudes.

El Reiki és una forma de teràpia energètica que es basa en la creença de l’existència d’una energia vital universal que flueix a través nostre i que pot ser canalitzada per a la curació física, emocional i espiritual. Promou la relaxació, redueix l’estrès, alleuja el dolor i pot fomentar un estat de benestar general. Impartit per Núria Comellas Carrera, guia i sanadora energètica-emocional.

Noia en una sala assentada en una esterilla en postura de relaxació de ioga.

IOGA

Hores convingudes.

El ioga no només té beneficis físics, com ara millorar la flexibilitat i la força, sinó que també pot ajudar a reduir l’estrès, millorar la concentració, fomentar la consciència plena i promoure un estat de pau interior. És una pràctica versàtil que pot adaptar-se a les necessitats i capacitats de cada persona, independentment de l’edat, condició física o creença espiritual.

Noia en una pedra al costat del mar aguantant-se amb lues dues mans i amb les cames en un angle de 45º.

TAI CHI

Hores convingudes.

El Tai Chi es basa en els principis del taoisme i la filosofia del Yin i el Yang, que busquen l’equilibri de les forces oposades en el cos i en la vida. Es realitza a través de seqüències de moviments fluïts i circulars que es connecten de manera contínua i harmoniosa. Es practica majoritàriament com a exercici suau i terapèutic per a millorar la salut i el benestar.

Nena vestida amb uniforme d'arts marcials davant d'una finestra molt gran amb vidres quadrats petits.

TXI KUNG

Hores convingudes.

La pràctica del txi kung implica moviments suaus, estiraments, exercicis de respiració, tècniques de concentració i visualització. Es basa en l’equilibri i la regulació de l’energia interna (txi o qi) a través de canals energètics específics. Com amb qualsevol pràctica, és important aprendre el txi kung amb un instructor qualificat per a assegurar-se d’aplicar les tècniques i els moviments de manera correcta i segura. El txi kung pot ser adaptat a les necessitats i les capacitats de cada persona, i pot ser practicat per persones de totes les edats i condicions físiques.

Primer pla de dues persones i una li posa la mà a l'espatlla a l'altre per darrere.

SANACIÓ

Hores convingudes.

Un taller de sanació és un espai dedicat a facilitar i fomentar el procés de curació i benestar físic, emocional, mental o espiritual d’una persona. Aquest tipus de tallers solen ser facilitats per professionals de la salut, terapeutes o sanadors qualificats, i poden abordar diverses tècniques i enfocaments de sanació.

Imatge d'una persona en una nebulosa i amb símbols d'astrologia

ASTROLOGIA I NUMEROLOGIA

Hores convingudes.

Cartes Astrals i Natals de nens i adults, Revolucions Solars, Astrologia Evolutiva, estudis Numerologics, classes d’Astrologia, classes de Numerologia i classes de Tarot. Tot impartit per l’Eva Norberto, diplomada en Turisme i Doctorada en Astrologia, amb més de 30 anys de dedicació a la consulta i la docència.

Què pots trobar a l’abraçada? Entre els productes hi pots trobar hi ha tot tipus de minerals per penjar (àgata, àgata bosc, ametista, calcita, citrino, cristall de roca, fluorita, hematita, howlita, jade, jaspi lidita, jaspi vermell, lapislazuli, malaquita, obsidiana caoba, obsidiana nevada, ònix, wuars rosa, quars verd, rodonita, shungit, sodalita, turmalina, ull de gat, ull de tigre, unakita, àmbar…), tarots i oracles, encens, braçalets, collarets i articles de decoració. També tenim objectes de regal, pèndols, feng shui, productes per fer neteges energètiques d’espais i persones, espelmes i molts obejctes més (Agua de Florida, campana de vent, espelmes de cera natural, làmpada de sal, Velón de las 7 mechas, zafu…).

 

Podreu trobar-hi també un petit apartat de llibreria especialitzada amb autoajuda i molta varietat de tarots (si alguna cosa no la trobes, demana’ns el que necessites).