Inici > Qui sóc

Dibuix d'un ull amb una estrella i planetes al voltant

Qui soc

Patrícia ISern Serra col·locant penjolls en un mostrador

Em dic Patricia Isern Serra i regento la botiga de L’ABRAÇADA des de fa 7 anys, tot i que la botiga ja hi existeix des de fa 20 anys en el mateix indret, la ubicació de la botiga es en un lloc privilegiat aprop del centre de Vic, dins un claustre molt ben conservat, tot i que es obra nova segueix les directrius de l’antic claustre de la misericòrdia que antigament s’hi trobava un hospital de nens pobres que ho regentaven un convent de monges. L’any 2016 vaig veure l’oportunitat de quedar-me una botiga de Vic de tota la vida, una persona es jubilava i tancava la botiga i jo vaig veure la possibilitat de fer el meu somni realitat.

 

Vaig canviar del tot la meva feina de comercial d’assegurances per estar entre llibres i minerals. Sempre m’han agradat els minerals, saber per a què serveixen i com et pots beneficiar d’ells.

 

Sóc una persona amb moltes ganes de treballar i ajudar als altres. Jo sempre veig amb els minerals una ajuda per aconseguir objectius i així ho transmeto, també orientant sobre els llibres que poden convenient segons el moment.

 

I he anat creixent. Ara la botiga ja compta amb, a part dels mienrals,  braçalets, decoració, objectes de regal, pèndols, feng shui, productes per fer neteges energètiques d’espais i persones, espelmes, encens, llibres d’autoajuda, molta varietat de tarots, oracles… També tenim un espai on fem cursos i tallers: classes de meditació, Marxa Nòrdica, concert de bols Tibetans, tirada de Tarot, Constel·lacions familiars, Reiki, Ioga, Tai Chi, Txi Kung, Sanació, Astrologia i Numerologia.

LA BOTIGA DE L’ABRAÇADA

 

Què pots trobar a l’abraçada? Entre els productes hi pots trobar hi ha tot tipus de minerals per penjar (àgata, àgata bosc, ametista, calcita, citrino, cristall de roca, fluorita, hematita, howlita, jade, jaspi lidita, jaspi vermell, lapislazuli, malaquita, obsidiana caoba, obsidiana nevada, ònix, wuars rosa, quars verd, rodonita, shungit, sodalita, turmalina, ull de gat, ull de tigre, unakita, àmbar…), tarots i oracles, encens, braçalets, collarets i articles de decoració. També tenim objectes de regal, pèndols, feng shui, productes per fer neteges energètiques d’espais i persones, espelmes i molts obejctes més (Agua de Florida, campana de vent, espelmes de cera natural, làmpada de sal, Velón de las 7 mechas, zafu…).

 

Podreu trobar-hi també un petit apartat de llibreria especialitzada amb autoajuda i molta varietat de tarots (si alguna cosa no la trobes, demana’ns el que necessites).

 

CURSOS I TALLERS DE L’ABRAÇADA

 

L’abraçada disposa d’una sala àmplia amb parquet i molt acollidora en la qual fem tallers, cursos, classes setmanals, i també obert per llogar per algun esdeveniment. Alguns del cursos i tallers que fem són: classes de meditació, marxa nòrdica, concerts de bols tibetans, tirada de tarot, constel·lacions familiars, reiki, ioga, tai chi, txi kung, sanació, astrologia, numerologia, registres akàshics, teràpia tensural, teràpia regressiva…