Inici > Botiga

Dibuix d'un ull amb una estrella i planetes al voltant

La botiga de l’Abraçada

MINERALS     ·     ORACLES     ·     ENCENS     ·     LLIBRES     ·     COLLARETS I BRAÇALETS     ·     MARXA NÒRDICA     ·     ALTRES

MINERALS

Els minerals tenen propietats curatives, protecció energètica o influència en l’equilibri emocional. Podeu trobar a la nostra botiga minerals com: àgata, àgata bosc, ametista, calcita, citrino, cristall de roca, fluorita, hematita, howlita, jade, jaspi lidita, jaspi vermell, lapislazuli, malaquita, obsidiana caoba, obsidiana nevada, ònix, wuars rosa, quars verd, rodonita, shungit, sodalita, turmalina, ull de gat, ull de tigre, unakita, àmbar entre d’altres.

ORACLES

Les cartes d’oracle poden ser utilitzades per a obtenir orientació, inspiració i claredat en diferents aspectes de la vida, com ara l’amor, la carrera professional, la salut o el creixement personal. Són considerades com a eines intuïtives i reflexives, ja que es creu que les imatges i els símbols de les cartes poden connectar-se amb l’inconscient i proporcionar insights i respostes que ajuden a prendre decisions o entendre situacions de manera més profunda.

ENCENS

L’encens és una substància aromàtica que, quan s’encén, emet fum i un agradable olor. Ha estat utilitzat durant mil·lennis en diverses cultures i pràctiques espirituals per als seus efectes simbòlics, cerimonials i terapèutics. L’ús de l’encens té diversos propòsits i beneficis: cerimònies i rituals, ambientació i aromateràpia, meditació i pràctica espiritual, purificació i neteja energètica i rituals de record i homenatge. És important tenir en compte que els efectes de l’encens poden variar segons les preferències personals, les creences culturals i les sensibilitats individuals.

LLIBRES

L’Abraçada s’especialitza en llibres d’autoajuda. No no trobes el que busques, ens ho dius i t’ho portem!

COLLARETS I BRAÇALETS

Us presentem una àmplia selecció de collarets i braçalets exclusius i únics per a molts tipus de motivacions. El nostre catàleg ofereix una gran varietat de collarets i braçalets elaborats amb materials de primera qualitat amb minerals autèntics.

MARXA NÒRDICA

Els bastons de marxa nòrdica (també coneguts com a bastons de nordic walking) són uns bastons específics que s’utilitzen en la pràctica de la marxa nòrdica. Aquesta activitat esportiva és una forma d’exercici físic que combina caminar amb l’ús d’aquests bastons per obtenir una activitat més completa i beneficiosa per a la salut. Els bastons de marxa nòrdica són diferents als bastons de senderisme o d’altres activitats esportives similars perquè tenen una punta especial que ajuda a clavar el bastó al terra mentre es camina. A més, solen ser lleugers i estar fets de materials com alumini o fibra de vidre per ser fàcils de manejar i portar. L’ús dels bastons de marxa nòrdica proporciona diversos beneficis per a la salut, com l’increment de la resistència cardiovascular, la tonificació dels músculs de les cames, braços i esquena, així com una millora de la postura corporal i la coordinació motora. És una activitat que pot ser practicada per persones de totes les edats i condicions físiques.

ALTRES

Altres productes relacionats amb els minerals, la meditació, la decoració…

L’abraçada disposa d’una sala àmplia amb parquet i molt acollidora en la qual fem tallers, cursos, classes setmanals, i també obert per llogar per algun esdeveniment. Alguns del cursos i tallers que fem són: classes de meditació, marxa nòrdica, concerts de bols tibetans, tirada de tarot, constel·lacions familiars, reiki, ioga, tai chi, txi kung, sanació, astrologia, numerologia, registres akàshics, teràpia tensural, teràpia regressiva…