Inici / Declaración de accessibilidad

Declaració d’accessibilitat

 

L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA s’ha compromès a fer accessible el seu lloc web, de conformitat amb el Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

 

Aquesta declaració d’accessibilitat s’aplica al lloc web https://labrassada.cat/:

 

SITUACIÓ DE COMPLIMENT

Aquest lloc web compleix amb el RD 1112/2018.

 

PREPARACIÓ DE LA PRESENT DECLARACIÓ D’ACCESSIBILITAT

Aquesta declaració va ser preparada el 27 de juny de 2023.

 

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme per L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA.

 

OBSERVACIONS I DADES DE CONTACTE

Podeu realitzar comunicacions sobre requisits d’accessibilitat (article 10.2.a del RD 1112/2018) com ara:

   • informar sobre qualsevol possible incompliment per part d’aquest lloc web.
   • transmetre altres dificultats d’accés al contingut.
   • formular qualsevol altra consulta o suggeriment de millora relativa a laccessibilitat del lloc web.

 

a través del formulari de contacte d’aquest lloc web o mitjançant el número de telèfon (+34) 619 68 90 46.

Les queixes i les reclamacions sobre informació accessible es realitzaran a través d’aquest formulari i seran rebudes i tractades per L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA.

 

PROCEDIMENT D’APLICACIÓ

Si una vegada realitzada una sol·licitud d’informació accessible o queixa, aquesta ha estat desestimada, no s’estigués d’acord amb la decisió adoptada, o la resposta no complís els requisits que preveu l’article 12.5, la persona interessada pot iniciar una reclamació. Igualment es podrà iniciar una reclamació en cas que hagi transcorregut el termini de vint dies hàbils sense haver obtingut resposta.

 

La reclamació pot ser presentada a través de lacamper.info@gmail.com així com a la resta d’opcions recollides a la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Les reclamacions seran rebudes i tractades per L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA.

 

CONTINGUT OPCIONAL

Aquest portal està dissenyat per poder canviar la mida del text i el color, així com el fons de la pàgina mitjançant les opcions de configuració estàndard dels navegadors.

 

Si voleu canviar la mida de lletra del text als principals navegadors gràfics utilitzeu els menús següents:

   • Internet Explorer, Mozilla i Firefox: Veure > Mida del text
   • Opera: Veure > Zoom
   • Safari: Veure > Fer el text més gran
   • Chrome: Controla la pàgina actual > Mida del text
   • Per modificar la mida de tot a la pàgina:
    • Ctrl + + per augmentar-ho
    • Ctrl + – per disminuir-ho
    • Ctrl + 0 restaura la mida original del text
    • Si el que voleu és anul·lar el full d’estils o modificar el color del text, podeu consultar la pàgina How to Change Text Size or Colors de la WAI, que es pot llegir traduït a l’espanyol a Com canviar la mida del text o colors?

LA BOTIGA DE L’ABRAÇADA

 

Què pots trobar a l’abraçada? Entre els productes hi pots trobar hi ha tot tipus de minerals per penjar (àgata, àgata bosc, ametista, calcita, citrino, cristall de roca, fluorita, hematita, howlita, jade, jaspi lidita, jaspi vermell, lapislazuli, malaquita, obsidiana caoba, obsidiana nevada, ònix, wuars rosa, quars verd, rodonita, shungit, sodalita, turmalina, ull de gat, ull de tigre, unakita, àmbar…), tarots i oracles, encens, braçalets, collarets i articles de decoració. També tenim objectes de regal, pèndols, feng shui, productes per fer neteges energètiques d’espais i persones, espelmes i molts obejctes més (Agua de Florida, campana de vent, espelmes de cera natural, làmpada de sal, Velón de las 7 mechas, zafu…).

 

Podreu trobar-hi també un petit apartat de llibreria especialitzada amb autoajuda i molta varietat de tarots (si alguna cosa no la trobes, demana’ns el que necessites).

 

 

CURSOS I TALLERS DE L’ABRAÇADA

 

L’abraçada disposa d’una sala àmplia amb parquet i molt acollidora en la qual fem tallers, cursos, classes setmanals, i també obert per llogar per algun esdeveniment. Alguns del cursos i tallers que fem són: classes de meditació, marxa nòrdica, concerts de bols tibetans, tirada de tarot, constel·lacions familiars, reiki, ioga, tai chi, txi kung, sanació, astrologia, numerologia, registres akàshics, teràpia tensural, teràpia regressiva…