Inici / Política de privacitat xarxes socials

Política de privacitat xarxes socials

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la/es Xarxa/es Social/s Facebook i Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA:

 

   • NIF: 38105668G
   • DIRECCIÓ: C/ DE LA MISERICÒRDIA,2 – 08500 VIC (BARCELONA)
   • CORREU ELECTRÒNIC: labrassadavic@gmail.com
   • DOMINI WEB: www.labrassada.cat

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

   • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
   • Rectificació: només es podrà satisfer en relació a la informació que es trobi sota el control de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.
   • Cancel·lació i/o oposició: com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

 

L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA realitzarà les següents actuacions:

 

   • Accés a la informació pública del perfil.
   • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA.
   • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
   • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

PUBLICACIONS

L’usuari, un cop unit a la pàgina de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA, però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

PUBLICITAT

L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

 

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de L’ABRAÇADA – PATRICIA ISERN SERRA perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

LA BOTIGA DE L’ABRAÇADA

 

Què pots trobar a l’abraçada? Entre els productes hi pots trobar hi ha tot tipus de minerals per penjar (àgata, àgata bosc, ametista, calcita, citrino, cristall de roca, fluorita, hematita, howlita, jade, jaspi lidita, jaspi vermell, lapislazuli, malaquita, obsidiana caoba, obsidiana nevada, ònix, wuars rosa, quars verd, rodonita, shungit, sodalita, turmalina, ull de gat, ull de tigre, unakita, àmbar…), tarots i oracles, encens, braçalets, collarets i articles de decoració. També tenim objectes de regal, pèndols, feng shui, productes per fer neteges energètiques d’espais i persones, espelmes i molts obejctes més (Agua de Florida, campana de vent, espelmes de cera natural, làmpada de sal, Velón de las 7 mechas, zafu…).

 

Podreu trobar-hi també un petit apartat de llibreria especialitzada amb autoajuda i molta varietat de tarots (si alguna cosa no la trobes, demana’ns el que necessites).

 

CURSOS I TALLERS DE L’ABRAÇADA

 

L’abraçada disposa d’una sala àmplia amb parquet i molt acollidora en la qual fem tallers, cursos, classes setmanals, i també obert per llogar per algun esdeveniment. Alguns del cursos i tallers que fem són: classes de meditació, marxa nòrdica, concerts de bols tibetans, tirada de tarot, constel·lacions familiars, reiki, ioga, tai chi, txi kung, sanació, astrologia, numerologia, registres akàshics, teràpia tensural, teràpia regressiva…